IT Liga - Košarkaško takmičenje IT kompanija

IT Liga je prvo sportsko takmičenje IT zajednice u Srbiji. Ideja ovog projekta je da okupi IT kompanije na jednom mestu i omogući im jedinstveno iskustvo koje sportsko takmičenje pruža.
Šesnaest ekipa će se kroz dvokružni sistem takmičenja i knock-out fazu boriti za titulu šampiona košarkaške IT Lige u petoj sezoni. Takmičenje se održava zimi u dve hale, Vizura Sport i Sportski centar Vizura, a leti na Adi Ciganliji.
Do sada je odigrano pet sezona IT Lige i tri sezone Letnje Lige, cilj ove dve Lige je dobra zabava, kvalitetne utakmice i prilika za networking. Kroz IT Ligu je prošlo više od 40 IT kompanija, oko 1000 igrača, posebno smo ponosni na činjenicu da u takmičenju učestvuju pored kompanija iz Beograda, jedna kompanija iz Subotice, kao i veliki broj igrača iz Novog Sada i Niša i svih drugih gradova.
Ekipe imaju priliku da predstave firmu u najboljem svetlu na sportskom terenu i da se bore za titulu šampiona a organizacija IT Lige se potrudila da najbolje ekipe pošalje na regionalni F4 gde učestvuju ekipe iz Banjalučke IT košarkaške Lige.
Prijave za nove ekipe su uvek otovorene, u svakom momentu možete da nam pišete na email marketing@itliga.rs
Voleli bi da budete naši gosti na utakmicama i da osetite igru i energiju sa terena.
Sportski pozdrav!