Najnovije vesti
  1. DUGOGODIŠNJA SARADNJA SE NASTAVLJA
  2. POMEREN POČETAK ZIMSKE SEZONE, DA SE PODSETIMO KAKO JE IT LIGA NASTALA I KOJA JE IDEJA PROJEKTA
  3. OSTVARENA JE SARADNJA SA KOMPANIJOM JOBERTY
  4. NOVA SEZONA LETNJE LIGE I ZVANIČNO POČELA
  5. POMEREN POČETAK LETNJE LIGE

Bosch je kao vodeći snabdevač tehnologijom i uslugama u svetu prisutan u Srbiji od 1991. godine. U 2006. godini, kompanija je osnovana kao regionalno preduzeće koje ima 100% vlasništva. Danas je kompanija Bosch aktivna kroz tri poslovna sektora u zemlji: Mobility Solutions, Consumer Goods i Energy and Building Technology. Godine 2012. položen je kamen temeljac za fabriku u Pećincima, a proizvodnja sistema brisača počela je 2013. godine.

Bosch globalno kao jedna od vodećih kompanija za Internet stvari nudi inovativna rešenja za pametne domove, pametne gradove, povezanu mobilnost i povezanu industriju. Bosch primenjuje svoju stručnost u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i sopstvenom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch Grupe je da otkriva tehnologije za povezan život i da poboljšava kvalitet života inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je “Tehnologija za život”.

Za ligu smo se prijavili jer mesecima pričamo kako bismo mogli da imamo neki fiksni termin za zajedničke sportske aktivnosti, i na kraju je to IT liga morala da uradi umesto nas, J Odeljenje koje se bavi IT projektima u okviru Bosch-a u ovom sastavu prvi put učestvuje na takmičenju ovolikih razmera i ozbiljnosti; ne očekujemo puno –  samo da se zabavimo, nasmejemo kolege iz publike našim “profesionalnim” potezima, i da analiziramo utakmice odmah po završetku uz kriglu piva.