Najnovije vesti
  1. NASTAVAK TAKMIČENJA DRUGE SEZONE KOŠARKAŠKE IT LIGE
  2. DRUGA ALL STAR UTAKMICA IT LIGE
  3. USPEŠNO ZAVRŠENA NOVOGODIŠNJA, HUMANITARNA AKCIJA “PAKETIĆ SA TERENA STIŽE DA DECI IGRA BUDE BLIŽE”
  4. PREDSTAVLJAMO VAM GENERALNOG SPONZORA IT LIGE
  5. PAKETIĆ SA TERENA STIŽE DA DECI IGRA BUDE BLIŽE

RT-RK – Sezona 2

RT-RK d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom sopstvenih softverskih rešenja u oblasti sistema za rad u realnom vremenu, sa fokusom na oblasti multimedije, komunikacija i softvera za automobilsku industriju.

Sedište kompanije je u Novom Sadu, od samog osnivanja 1991. godine. Od 2011. godine, kompanija se razvija u pravcu širenja regionalne mreže centara i otvara odeljenja u Beogradu, Banja Luci i Osijeku.

Danas RT-RK angažuje više od 800 stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, što je čini jednom od najvećih kompanija za razvoj softverskih rešenja u oblasti jugoistočne Evrope. Poslovanje kompanije je u potpunosti usmereno na strano tržište, Imagination, TTTech, Marvell, Google, Qualcomm, ST Microelectronics, Kudelski, samo su neka od imena sa liste naših zadovoljnih partnera i klijenata.

Tokom prethodnih par godina, na firminim terminima za košarku, javila se želja za testiranjem našeg košarkaškog umeća, kao i poboljšanje timskog odnosa među igračima. IT liga je dobila dosta pohvala od kompanija koje su igrale prošle godine, pa smo odlučili i mi da se pridružimo i potrudimo da budemo dostojan protivnik svim timovima lige.