Najnovije vesti
  1. DUGOGODIŠNJA SARADNJA SE NASTAVLJA
  2. POMEREN POČETAK ZIMSKE SEZONE, DA SE PODSETIMO KAKO JE IT LIGA NASTALA I KOJA JE IDEJA PROJEKTA
  3. OSTVARENA JE SARADNJA SA KOMPANIJOM JOBERTY
  4. NOVA SEZONA LETNJE LIGE I ZVANIČNO POČELA
  5. POMEREN POČETAK LETNJE LIGE

RT-RK – Sezona 2

RT-RK d.o.o. je kompanija koja se bavi pružanjem usluga razvoja softvera i ponudom sopstvenih softverskih rešenja u oblasti sistema za rad u realnom vremenu, sa fokusom na oblasti multimedije, komunikacija i softvera za automobilsku industriju.

Sedište kompanije je u Novom Sadu, od samog osnivanja 1991. godine. Od 2011. godine, kompanija se razvija u pravcu širenja regionalne mreže centara i otvara odeljenja u Beogradu, Banja Luci i Osijeku.

Danas RT-RK angažuje više od 800 stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, što je čini jednom od najvećih kompanija za razvoj softverskih rešenja u oblasti jugoistočne Evrope. Poslovanje kompanije je u potpunosti usmereno na strano tržište, Imagination, TTTech, Marvell, Google, Qualcomm, ST Microelectronics, Kudelski, samo su neka od imena sa liste naših zadovoljnih partnera i klijenata.

Tokom prethodnih par godina, na firminim terminima za košarku, javila se želja za testiranjem našeg košarkaškog umeća, kao i poboljšanje timskog odnosa među igračima. IT liga je dobila dosta pohvala od kompanija koje su igrale prošle godine, pa smo odlučili i mi da se pridružimo i potrudimo da budemo dostojan protivnik svim timovima lige.